Mat og helse i skolen har i over 100 år arrangert fagkurs for sine medlemmer. Det er en viktig arena for fagdialog og for å formidle ny forskning på fagområdet.
Årets mat - og helsekonferanse finner sted på Høgskulen på Vestlandet, Bergen, 13.november. Medarrangører er Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet og Høgskulen på Vestlandet .
Hovedtittelen på konferansen er “Kritisk tenkning i mat og helse”, og det blir innlegg av blant andre Christoffer Sjuve, kokk og matskribent, Vetle Olsen-Ryum, Rådgivning om spiseforstyrrelser, Ingvild Gaare-Olstad, Regionalt senter for astma, allergi og overfølsomhet og fra Høgskulen på Vestlandet, , Universitetene i Innlandet, Agder og Nord Universitet. Innleggene vil belyse dette temaet på ulike måter.
Les hele programmet: https://matoghelse.org/arrangement/mat-og-helsekonferansen-2025/
Påmelding: https://matoghelseiskolen.hoopla.no/event/matoghelsekonferansen2025
VELKOMMEN TIL EN DAG MED FAGLIG PÅFYLL OG DISKUSJONER!